De VlinderstichtingVlindernet
Help de vlinders
Dé informatiesite voor alle in Nederland voorkomende dagvlinders en macronachtvlinders

Nieuwsarchief

22 april 2010

Stem op De Vlinderstichting!


Zó verdwijnen adviezen zeker niet in de bureaula.
De Vlinderstichting heeft zich aangemeld voor de Grote Gift van het 3M Fonds. U kunt ons helpen om een bedrag van € 50.000 in de wacht te slepen door op De Vlinderstichting te stemmen op de website van de Grote Gift.

De Vlinderstichting wil het geld besteden aan een beheeradviseur, die ter plekke advies gaat uitbrengen over vlinder- en libellenvriendelijke maatregelen. Ons projectvoorstel is te zien op de website van de Grote Gift.

U kunt ons extra steunen door een aanbeveling te schrijven. Zo kan iedereen lezen waarom De Vlinderstichting in aanmerking moet komen voor de Grote Gift en maken we nog meer kans!

Het doel van het 3M Fonds is het stimuleren van initiatieven en ondersteunen van niet-commerciële organisaties die een positieve bijdrage leveren aan de Nederlandse samenleving. De Grote Gift bestaat uit een eenmalige gift van € 50.000 aan een organisatie in Nederland. Aanmeldingen die voldoen aan de gestelde criteria krijgen een nominatie op de website en dingen zo mee naar de € 50.000.
 
Terug naar het nieuwsarchief »

De Vlinderstichting beschermt vlinders en libellenOp Vlindernet vind je alles over vlindersOp Libellennet vind je alles over libellen